De  Nieuwe Schans 

R E S I D E N T I E

Prijslijst residentie De Nieuwe Schans

Kwaliteitsvastgoed is nog steeds een veilige en rendabele investering. Uw eerste opbrengst daarbij begint echter met een correcte aankoopprijs voor uw woning of appartement. De waarde van "De Nieuwe Schans" werd zorgvuldig berekend door een onafhankelijk beëdigd schatter van onroerende goederen, aangesteld door de financiële instelling die de 100 % bankgarantie zal afleveren onder de wet Breyne. Niettegenstaande een dergelijke waardebepaling in het kader van het bepalen van het financiële risico eerder aan de voorzichtige kant is, slaagt Stado Projectdevelopment er in om aan gunstigere prijzen te verkopen.

U kan de prijslijst openen door op bovenstaande afbeelding te klikken. De prijzen zijn exclusief de aankoopkosten. Deze verschillen immers naargelang uw persoonlijke situatie. Aankoopkosten zijn de registratierechten op het grondaandeel, de BTW op de constructiewaarde en de aktekosten. U kan mogelijk genieten van een korting op de registratierechten van 1.500 euro en nog eens 1.000 euro indien u tevens een hypothecaire lening afsluit.  Komt u niet in aanmerking voor deze kortingen dan kan u misschien wel genieten van de meeneembaarheid van registratierechten tot maximum € 12.500 euro . De regels hieromtrent  zijn complex. Contacteer ons voor meer informatie of raadpleeg uw notaris voor een correcte berekening van de aankoopkosten afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

De afwerking van de woningen en de appartementen zijn volledig vrij te kiezen. Vraag ons naar een gedetailleerd overzicht van de sanitaire toestellen, de keukens en de degelijke afwerkingsbudgetten.

De aanleg van de tuinen en de groenvoorzieningen zijn inbegrepen in de verkoopprijzen.

Bent u een beetje handig en wenst u zelf werken uit te voeren, contacteer ons dan voor de mogelijkheden. Op voorwaarde dat de projectleider en de architect toezicht kunnen houden op de werken, kunnen de appartementen ook semi-casco gekocht worden, en de woningen zelfs wind- en regendicht.

De grond koopt u rechtstreeks van de grondeigenaar. U geniet daardoor van de scherpste prijs en bespaart bovendien 11 % aankoopkosten op het grondaandeel dat daardoor immers onder het registratiestelsel aangekocht kan worden.