De  Nieuwe Schans 

R E S I D E N T I E

Sfeervol wonen in Sint-Huibrechts-Lille!

Smeelstraat Neerpelt

Residentie De Nieuwe Schans is het nieuwste woonproject van Stado Projectdevelopment. Het project is gelegen op wandelafstand van het centrum van Sint-Huibrechts-Lille, aan de Smeelstraat 2 en 3, en is gemakkelijk bereikbaar via verschillende invalswegen vanuit onder andere Neerpelt, Overpelt, Peer en Hamont-Achel.

De gebouwen worden opgetrokken uit kwaliteitsvolle materialen zoals handvormstenen en arduin. Het woonproject telt vier harmoniserende bovengrondse volumes met elk een eigen karakteristieke stijl. De natuurlijke kleurencombinaties geven het geheel een unieke en tijdloze uitstraling die door voorbijgangers zeker gewaardeerd zal worden.

Ben je op zoek naar een nieuwbouw appartement of een woning met je eigen bouwgrond, kijk dan snel verder wat dit unieke nieuwbouwproject je te bieden heeft !  Wens je te investeren of te beleggen in vastgoed, neem dan contact met ons op voor een gepersonaliseerd advies.

Betaalbare woningen en appartementen.

Energiezuinig

De isolatie van de verschillende gebouwen voldoet nu reeds aan de BEN-norm die de nieuwe standaard wordt vanaf 2021.


Veel parkeergelegenheid.

Ruime parkings

Zeer ruime garages en uitzonderlijk grote parkeerplaatsen in een gemakkelijk toegankelijke parkeerkelder én bovengronds.


Grote tuinen op het zuiden.

Zuidterrassen

Alle tuinen en terrassen zijn Zuid georiënteerd in een groen aangelegde omgeving.