De  Nieuwe Schans 

R E S I D E N T I E

Alvast een aantal goede redenen om te investeren in De Nieuwe Schans

Onlangs werd Sint-Huibrechts-Lille als een van de zeldzame teutendorpen in Vlaanderen erkend. De historisch waardevolle panden in de dorpskern getuigen nog steeds van de welvarende teutenhandel van de 17de tot de vroeg 20ste eeuw. Ook is er nog een gedenksteen te vinden op de plaats van een zeldzame schans, namelijk de “Lilse schans”, die als veilig toevluchtsoord dienst deed van de 16de tot circa midden de 18de eeuw.

Sint-Huibrechts-Lille is omgeven door groen en ligt aan het water zodat wandelaars, fietsers en  waterrecreanten zich onmiddellijk aangetrokken zullen voelen tot deze prachtige en goed bereikbare streek. En na de inspanning is het aangenaam vertoeven in een van de cafés, tavernes of restaurants in de buurt, waar de Lilse horeca en middenstand een warm onthaal in een ongedwongen sfeer garandeert.

Het woonproject “De Nieuwe Schans” ambieert aan te sluiten bij deze boeiende geschiedenis en omgeving en biedt een comfortabel onderkomen aan haar toekomstige bewoners. De gebouwen worden opgetrokken in een tijdloze klassieke stijl en bijzonder veel aandacht gaat naar de aanleg van groen. Er zijn dan ook tal van goede redenen om te investeren in dit uniek vastgoedproject!

01.  De goede geografische ligging in een groene omgeving aan het water én dichtbij belangrijke invalswegen.

02.  De aantrekkelijke en tijdloze architectuur die een blijvende uitstraling garandeert

03.  Uitvoering met duurzame materialen door vakbekwame aannemers.

04.  Grote garages en ruime parkeerplaatsen in een gemakkelijk toegankelijke ondergrondse parkeerkelder alsook bovengronds.

05.  Een laag energieverbruik en een aangenaam binnenklimaat met prestaties die de EPB regelgeving overstijgen.

06.  Hoge brandveiligheid en voldoende brandbestrijdingsmiddelen.

07.  Ruime liften en traphallen in overeenstemming met de toegankelijkheidsregelgeving.

08.  Degelijke geluidsisolatie tussen de verschillende woongelegenheden.

09. Correcte én betaalbare prijzen na onafhankelijke verificatie.

10.  Ruime waarborgen conform de woningbouwwet (wet Breyne).

11.  Lage gemeenschappelijke kosten in een nieuwbouwproject.

12.  Goedkope financiering dankzij de lage intrestvoeten en een fiscaal voordeel bij een lening voor de enige en eigen woning.